28. 1. 2017 HC Sparta

Výjezd fanoušků na finále CHL bude rekordní!

​Sparťanští hráči nemají to štěstí zahrát si o titul v Lize mistrů v Praze. Přestože se boj s Frölundou o triumf v Champions Hockey League uskuteční 7. února v Göteborgu, bude mít parta vedená kapitánem Jaroslavem Hlinkou v hledišti výraznou podporu více než 400 fanoušků. „Už teď je jasné, že se uskuteční největší zahraniční výjezd v historii klubu,“ pochvaluje si Petr Bříza, předseda představenstva klubu. Přečtěte si podrobnosti týkající se cesty na tento unikátní zápas!

Do Švédska za výrazné finanční podpory Sparty odcestují minimálně čtyři autobusy a to ještě nemusí být konečné číslo. Zájemců je stále hodně a možná se jich pro tuto formu cesty na finále Champions Hockey League rozhodne více. Podrobnosti k zájezdu naleznou zájemci ZDE. „Původně jsme avizovali, že nabídneme našim fanouškům i místa v letadle, podobně jako tomu bylo při zájezdu do Oulu v minulém ročníku Champion Hockey League. Pronajali jsme si letadlo pro 148 osob, hráče zde měli doplnit partneři klubu a zbytek fanoušci. Zájem ze strany partnerů byl ale tak obrovský, že aktuálně k zápasu s Frölundou letíme letadlem pro 189 osob a i tak je letadlo zcela vyprodané,“ vysvětluje Bříza. 

„Po dohodě s fanklubem jsme tak navýšili naši finanční podporu autobusovému výjezdu již na 120 tisíc. Fanouškům navíc připravíme ´pitný režim´ a každý z nich se může těšit na unikátní dárek připomínající výjezd na finále CHL." Pro všechny příznivce jsou pak zároveň zajištěny vstupenky na utkání ve dvou společných sektorech. Organizací pozemního formy zájezdu se zabývá Igor Němec, šéf Sparta Hockey Supporters, tedy oficiálního sparťanského fanklubu.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek

SPA - TRI 2:3p - Bronzová sezona skončila