14. 7. 2017 HC Sparta

Podělte se o svůj sparťanský rodinný příběh

Chodíte fandit se svými dětmi, rodiči nebo dokonce prarodiči? Podporujete Spartu už po několik generací? Pokud ano, váš příběh nás zajímá! Pro kampaň startující v ročníku 2017/2018 hledáme sparťanské fanoušky, kteří podporují svůj klub po několik generací. Své rodinné sparťanské příběhy s vaší společnou fotkou zasílejte na e-mail marketing@hcsparta.cz.

Tři nejlepší příběhy sparťanských generací budou oceněny cenou v podobě permanentek na sezonu 2017/2018 a osobního pozápasového setkání s hráči A-týmu. Pro účast v soutěži je nutné zaslat společnou fotografii, vaše jména, kontakt a váš sparťanský rodinný příběh. Zasláním fotografie souhlasíte s jejím uveřejněním na sociálních sítích společně s vašimi křestními jmény.

Sparta plánuje v sezoně 2017/2018 odstartovat projekt, jenž bude zaměřen na dlouholeté sparťanské fanoušky, kteří podporují klub svého srdce napříč několika generacemi. Ty nejlepší z vašich příběhů budou kromě zmíněných cen odměněny také možností dále se podílet na prezentaci klubu. Jednotlivé příběhy totiž Sparta plánuje prezentovat na reklamních plochách v Praze a okolí, na webových stránkách a sociálních sítích a také jako námět k tvorbě klubových videí.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek