7. 4. 2011 Radek Papáček

Tisková zpráva: Valná hromada HC Sparta Praha, a.s.

P r a h a – Ve čtvrtek dne 7. dubna 2011 se uskutečnila valná hromada HC Sparta Praha, a.s. V den svých 65. narozenin a z dalších osobních důvodů na valné hromadě podal pan Viliam Sivek rezignaci na své funkce prezidenta klubu a předsedy představenstva.

Pan Viliam Sivek v řízení organizace Sparty odvedl obrovský kus práce. Za svého působení ve vedení klubu se stal jednou z jeho nejvýraznějších postav v historii. Po svém příchodu výrazně zlepšil hospodaření Sparty i její image a získal s klubem dva mistrovské tituly za sebou. Proto věříme, že bude i nadále pomáhat dle jeho časových možností všem lidem ve Spartě, které za svého působení svým přístupem vychoval.

Následně byla rozhodnutím valné hromady ve stanovách klubu zrušena funkce prezidenta klubu. Novým předsedou představenstva se stal pan Petr Bříza. Představenstvo klubu dále konstatovalo, že i přes sportovně neúspěšnou sezonu se podařilo udržet vyrovnaný rozpočet klubu.

Ve struktuře řízení společnosti dále dochází ke zrušení funkce generálního manažera. Za sportovní oblast zodpovídá pan Otto Sykora, sportovní manažer, a za oblast obchodu a financí pan Zbyněk Černý, výkonný ředitel.

Související články

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek