5. 3. 2017 HC Sparta

Do play off 2017 opět s unikátní kampaní

Petr Vrána se sparťanskou trikolórou přes oči jako velitel bojového šiku, který tvoří jeho spoluhráči a sparťanští fanoušci. To je hlavní motiv kampaně play off 2017, která má název Za Spartu! Vyřazovací boje odstartují v O2 areně v pondělí 13. března a soupeřem ve čtvrtfinále je Kometa Brno. Vstupenky na nejlepší místa v hale si lze do středečního večera zajistit ve speciálním režimu pouze na pokladnách a Zákaznickém centru O2 areny.

Podobně jako v předchozích ročnících, i v tom aktuálním se s vrcholem sezony v podobě bitev play off spojuje unikátní kampaň. Slogan Za Spartu je hlavním heslem a bojovat za legendární klub budou ve vyřazovacích kláních jak hráči, tak samozřejmě i fanoušci. Propojení hráčů s nejvěrnějšími příznivci je ústřední myšlenkou kampaně pro play off 2017. Velitelem pomyslné eskadry na vizuálu je Petr Vrána, pro další fáze play off jsou připraveni ještě další hráči.

Jedinečnou součástí kampaně pak bude série videí, jejímž vrcholem bude zhruba minutu a půl dlouhé intro, které fanoušci uvidí na kostce nad ledem před nástupem hráčů na startu každého utkání. Intro, stejně jako všechna další videa týkající se play off podkreslí úseky písně, která byla vytvořena přímo pro vyřazovací 2017. Její část mohli fanoušci slyšet už v průběhu pátečního utkání v O2 areně, kde byl také představen samotný vizuál kampaně.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek