29. 8. 2017 HC Sparta

Hankook Tire prodloužuje smlouvu se Spartou

Ani s blížícím se startem extraligové sezony Sparta nepolevuje v práci, která zajišťuje klidný průběh ročníku po finanční stránce. V září loňského roku proběhl v O2 areně podpis spolupráce mezi Spartou a společností Hankook Tire, jež se zařadila do skupiny GOLD Partners. Rok se s rokem sešel a úspěšná kooperace získala novou budoucnost v podobě prodloužení smlouvy mezi jediným extraligovým klubem v Praze a koncernem, který patří mezi hlavní partnery fotbalového Realu Madrid či UEFA Europa League.

„Mezi významnými partnery Sparty nově vítám jihokorejskou společnost Hankook. Jsme potěšeni, že jsme se zařadili po bok takových významných brandů jako je Real Madrid a UEFA Europa League, které Hankook také podporuje,“ uvedl před rokem Petr Bříza, předseda představenstva HC Sparta Praha. Teď si společně s obchodními zástupci klubu může gratulovat po prodloužení spolupráce s touto významnou nadnárodní společností.

Novou smlouvu za Hankook Tire Česká republika nově podepisoval Jeong Seung Ham, který se stal začátkem srpna novým generálním ředitelem českého zastoupení v Praze. „Naše společnost byla s dosavadní spoluprací velmi spokojena, během minulé sezony jsme pozvali do VIP prostor O2 areny řadu obchodních partnerů a ve stejném duchu bychom chtěli pokračovat i v nadcházejícím ročníku. Moc se těšíme na novou sezonu se Spartou a přejeme ji mnoho úspěchů,“ říká Jeong Seung Ham.

Další partneři, kteří prodloužili spolupráci s HC Sparta Praha

HLAVNÍ PARTNEŘI

                                                   

GOLD PARTNEŘI

                                       

SILVER PARTNEŘI

                                                                               
AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek