12. 2. 2018 HC Sparta

Hokejista odstartuje novou sérii ”Čím budu?”

O víkendu 17. a 18. února 2018 nabídne Galerie Harfa svým návštěvníkům letošní první díl oblíbeného edukativního seriálu "Čím budu?". Pro děti i jejich rodiče si tentokrát pořadatelé ve spolupráci s HC Sparta Praha a Českým svazem ledního hokeje připravili zábavně vzdělávací program s hokejovým tématem. Nebude chybět ani autogramiáda sparťanských hráčů!

Zajímá vás, co obnáší práce hokejisty? Chcete se seznámit se zástupci hokejového klubu HC Sparta Praha a Českého svazu ledního hokeje? Pak si předposlední únorový víkend naplánujte návštěvu Galerie Harfa, kde bude hned na čtyřech místech na fanoušky hokeje čekat neuvěřitelně nabitý sportovní program.

Ten odstartuje ve 13 hodin a bude probíhat podle časového harmonogramu na venkovním kluzišti, u prodejny H&M, u Info stánku a v Síni slávy ledního hokeje. V průběhu obou dnů se rodiče i jejich ratolesti mimo jiné prostřednictvím hokejových rozhodčích, profesionálních hráčů i hokejových trenérů dozví, jaké radosti a povinnosti provází povolání hokejisty. 

Návštěvníci budou moci zhlédnout exhibiční hokejové utkání a hned dvakrát v jednom dni si na venkovní ledové ploše na vlastní kůži a zcela zdarma vyzkouší hokejový trénink pod vedením profesionálů. V rámci rozhovorů s vybranými hosty se mohou na ledové ploše zúčastnit také náborových tréninků se zkušebními testy.

Fanoušky hokeje zajisté potěší autogramiáda se stávajícími hokejisty i legendami českého hokeje, nafukovací hřiště u hlavního vstupu, střelba na branku, Stiga hokej či stánky s upomínkovými předměty HC Sparta Praha. K vidění budou náborová videa, vítězné poháry i hokejové výstroje a dresy. Děti a jejich rodiče se mohou těšit na bohatě nabitý doprovodný program plný her a soutěží o lákavé ceny jako je například dres národního týmu, vstupenky na zápas HC Sparta Praha nebo nákupní poukázky do Galerie Harfa. 

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek