13. 9. 2017 HC Sparta

Isostar dodavatelem nápojů pro A-tým Sparty

Až při přerušení extraligového zápasu v O2 areně pohlédnete na střídačku a uvidíte sparťanské hráče, jak se občerstvují, budou v ruce držet lahve s nápisem ISOSTAR. To je totiž další z řady nových partnerů klubu, který se stal členem sparťanské rodiny před startem aktuální extraligové sezony. Kromě ISOSTAR jsou to i významné korporátní společnosti jako Mastercard či KIKA NÁBYTEK.

Společnost ISOSTAR má silné vazby na světový hokej. Důležitým hráčem je ale i na tuzemském trhu. „ISOSTAR je nejstarším partnerem mistrovství světa a to již 27 let, po celou tu dobu dodává a výživově se stará o všechny národní týmy po celý průběh šampionátu. Spolu s Mezinárodní hokejovou federací IIHF v čele se známými hokejisty podporuje projekt s názvem Zelený puk při MS, který reprezentuje kampaň proti dopingu,“ říká Petr Čáp, jednatel společnosti.

„Na národní úrovni jsme hrdí, že můžeme být partnerem a dodavatelem výživy české hokejové reprezentace a několika extraligových klubů,“ dodává Čáp. Dlouhodobý vztah má společnost rovněž s HC Sparta Praha. „Na Spartě jsme v minulosti dlouhá léta byli a nyní se po krátké odmlce vracíme zpátky. Znamená to pro nás jednak prestiž, čest a také jsme potěšeni, že naše produkty budou moci sparťanům pomáhat k lepším výkonům. A v poslední řadě, ten nejpádnější důvod je, že naše fanouškovská krev a srdce tluče pro Spartu.“

Další partneři, které HC Sparta Praha přivítala před touto sezonou

HLAVNÍ PARTNEŘI


GOLD PARTNEŘI


SILVER PARTNEŘI

                         

PARTNEŘI

       
AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek