5. 12. 2016 HC Sparta

Klouzavé permice jsou ideální na nabitý leden

V závěru roku 2016 sparťané odehrají dva domácí zápasy proti Chomutovu a Zlínu, v lednu je pak čeká hned šest zápasů v O2 areně. Přelom roku je tedy ideální pro koupi klouzavých permanentek. S nimi můžete navštívit pět, devět či třináct zápasů dle vašeho výběru a výrazně ušetřit v porovnání s koupí jednorázových vstupenek!

Nejbližší sparťanské zápasy Tipsport extraligy:

Jak si pořídit klouzavou permanentku:

Nechcete si pořizovat permanentku na celou sezonu, ale zároveň chcete chodit na hokej častěji a ušetřit při tom? Právě pro vás Sparta opět připravila klouzavé permanentky. S nimi můžete navštívit pět, devět či třináct zápasů dle vašeho výběru a výrazně ušetřit v porovnání s koupí jednorázových vstupenek!

Klouzavé permanentky si můžete pořídit přes prodejní síť Ticketportal či na Zákaznickém centru O2 areny. Po zakoupení obdržíte svoji klouzavou permanentku v podobě vstupenky, na které je uveden unikátní kód. Pomocí toho si poté můžete přes Ticketportal i v O2 areně pořídit vstupenky na zápasy dle vašeho výběru.

Na každý z vámi vybraných zápasů dostanete novou vstupenku, vaše klouzavá permanentka, kterou je možné využít na všechna utkání v základní části Tipsport extraligy, vám zůstává. Zároveň nemáte pevně rezervované jedno místo v areně, ale můžete si vždy vybírat ze všech volných míst v dané cenové kategorii. Vstupenku na vámi vybraný zápas si můžete pořídit ihned poté, co je s měsíčním předstihem zahájen jeho prodej.

Na výběr máte ze tří variant. Čím víc zápasů uvidíte, tím víc ušetříte! Při koupi klouzavé permanentky na pět zápasů máte jeden zdarma, při zakoupení permanentky na sedm zápasů ušetříte částku rovnající se ceně dvou jednorázových vstupenek. Ceny jsou počítány z předprodejové vlny (tzn. při koupi více než pět dní před zápasem), avšak vy si můžete vstupenky vybrat i později. Kdo si však chce vybrat nejlepší místa, neměl by otálet.

Klouzavé permanentky1. kategorie2. kategorie3. kategorie
4 zápasy + 1 zdarma920 Kč840 Kč720 Kč
7 zápasů + 2 zdarma1 610 Kč1 470 Kč1 260 Kč
10 zápasů + 3 zdarma2 300 Kč2 100 Kč1 800 Kč

Prodejní místa:

O2 ARENA - zákaznické centrum
Předprodej:HC SPARTA Praha - Zákaznické centrum
Otevírací doba:PO - PÁ: 13:00 - 17:30 (volný prodej)
v den zápasu od 13:00 do konce 2. třetiny
Telefon:+420 266 771 429
E-mail:predprodej@hcsparta.cz

Plánek hlediště O2 areny:

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek