3. 1. 2018 HC Sparta

Představujeme dres Sparta vzdává hold 2018

Představujeme speciální dres k letošnímu ročníku projektu Sparta vzdává hold! Hráči v něm odehrají utkání s Vítkovicemi v neděli 21. ledna a zápas s Plzní v neděli 28. ledna. Tomu bude předcházet tradiční slavnostní ceremoniál na ledě O2 areny. Speciální dresy tentokrát připomínají vojenské uniformy a zdobí je maskáčový vzor v černé, šedé a rudé barvě. Tento dres si můžete už nyní objednávat ve fanshopu HC Sparta Praha.

lavním motivem dresu je již zmíněný maskáčový vzor. Nechybí ani logo projektu Sparta vzdává hold na límci dresu a loga všech čtyř složek, kterým Sparta vzdává hold. Tedy Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy, Policie České republiky, Hasičského záchranného sboru České republiky a armády České republiky.

Originální hrané dresy půjdou po odehrání obou utkání do aukce, jejíž výtěžek bude společně s částkou vybranou při aukci prosincových výročních dresů darován na konta Nadace policistů a hasičů a Vojenský fond solidarity.

Dres k devátému ročníku akce Sparta vzdává hold na sobě můžete mít již při prvním utkání 21. ledna. Objednejte si ho ve Fanshopu do 5. ledna (včetně platby) a můžete vzdát hold spolu s námi. Na výběr máte ze dvou variant dresu nebo dresového trička. A samozřejmě si ho můžete opatřit se jménem a číslem svého oblíbeného hráče nebo svým vlastním.

DRES SPARTA VZDÁVÁ HOLD OBJEDNÁVEJTE ZDE.



AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek