22. 11. 2017 HC Sparta

Představujeme výroční dres pro zápas s Duklou

Nový výroční dres je tu! Při utkání s Duklou Jihlava, které se bude hrát v neděli 3. prosince od 15 hodin v O2 areně, Sparta oslaví 114 let od svého založení. Hráči opět nastoupí ve speciálních dresech bez reklam, které jsou tentokrát věnovány Klubu legend HCS. Ten bude před utkáním s Duklou během slavnostního ceremoniálu rozšířen o nové členy. Výroční dres si můžete už nyní objednávat ve fanshopu HC Sparta Praha.

Hlavním motivem je velké logo Klubu legend HCS, který sdružuje nejvýznamnější hráče, trenéry a funkcionáře hokejového klubu Sparta Praha. Aktuálně má 29 členů, jeho řady budou před utkáním s Duklou Jihlava 3. prosince rozšířeny o další tři jména. Na textuře výročního dresu jsou jména všech vážených členů Klubu legend HCS. 

Originální hrané dresy půjdou po odehrání utkání do aukce, jejíž výtěžek bude společně s částkou vybranou při aukci dresů Sparta vzdává hold darován na konta Nadace policistů a hasičů a Vojenský fond solidarity.

Ten můžete, spolu s tričkem se stejným motivem, již nyní objednávat ve fanshopu HC Sparta Praha. Pokud máte zájem o dodání dresu do Vánoc, je třeba objednávku provést a uhradit nejpozději do 3. prosince! Dres si můžete nechat vyrobit s vlastním jménem a číslem, nebo se jménem svého oblíbeného hráče.

VÝROČNÍ DRES OBJEDNÁVEJTE ZDE.


AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek