12. 10. 2017 HC Sparta

Program nedělního rodinného utkání s Piráty

Druhé rodinné utkání v nové sezoně je na programu již tuto neděli, kdy Sparta hostí Chomutov! Úvodní buly padne již v 15.00 hodin, aby si hokej mohly užít celé rodiny i s těmi nejmenšími sparťánky. Pro ty bude jako vždy připraven doprovodný program, který bude probíhat od 12.00 do 14.00 hodin před Galerií Harfa.

Doprovodný program před galerií Harfa (12.00 až 14.00 hodin):

  • horolezecká stěna
  • trampolína od Freestyle Kolbenka (Praha 9)
  • dárek pro malé sparťany od společnosti BILLA
  • focení s maskotem Sparťákem
  • tipovačka výsledku utkání Sparta - Chomutov o ceny
  • soutěž "Sestav si svůj tým" – v průběhu pěti dětských utkání si nejmenší fanoušci budou moci sestavit vlastní tým, na každém utkání bude nová pětka; děti si mohou svůj tým vybarvit a ti nejaktivnější získají sparťanskou odměnu
  • sladké vafle pro nejmejší fanoušky (vedle hlavního fanshopu v O2 areně)

Každé dítě, které přinese do Zákaznického centra v O2 areně obrázek se sparťanskou tematikou, dostane i tentokrát volnou vstupenku na dětské utkání!


Dárek od partnera utkání, společnosti REJ

Po utkání se můžete před halou těšit na dárek v podobě sušenek od společnosti REJ s.r.o.!

Společnost REJ s. r. o. je český výrobce a distributor cereálních sušenek, tradičních plněných perníků, bezlepkových kukuřičných křupek a dalších produktů. Cílem společnosti je přinášet na trh kvalitní a poctivé pochutiny pro celou rodinu. Pro děti je určený především široký sortiment křehkých křupek bez soli (již pro kojence), jemně solených nebo v různých ovocných nebo čokoládových příchutích. Nejen maminky si pochutnají na cereálních sušenkách, na jejichž vývoji spolupracuje známý výživový specialista Ing. Petr Havlíček. Novinkou roku 2017 jsou skutečně celozrnné sušenky s čokoládou, oříšky nebo s jahodami a chia. Nabídku doplňují snídaňové cereálie s vlákninou, celozrnné těstoviny a bylinné čaje. Výrobky spol. REJ žádejte v prodejnách zdravou výživou, vybrané produkty zakoupíte v HM Globus, TESCO a celý sortiment si můžete prohlédnout a výhodně objednat na rejfood.cz.


Partner dětského utkání:

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek

SPA - TRI 2:3p - Bronzová sezona skončila