24. 4. 2016 HC Sparta

Rozlučka se sezonou ve čtvrtek 28. dubna

Sparta dnes v rámci šestého finálového klání odehraje svůj poslední domácí zápas v O2 areně v ročníku 2015/2016. Svěřenci trenéra Josefa Jandače budou bojovat o prodloužení série směrem k rozhodujícímu duelu, který by se odehrál v úterý na libereckém ledě. Ať už závěr série o mistrovský titul dopadne jakkoliv, je jisté, že tradiční akce pro fanoušky na závěr sezony proběhne už tento čtvrtek 28. dubna od 17.30 do 20.00 na střeše Galerie Harfa. Sparťanští příznivci se opět mohou těšit na účast hráčů A-týmu a bohatý doprovodný program.

Střecha Galerie Harfa se stala už tradičním místem pro setkání fanoušků s hráči A-týmu a jinak tomu nebude ani v případě rozlučky s aktuální sezonou 2015/2016. Všichni přítomní si budou moci užívat bohatého doprovodného programu i hudebního překvapení. Tentokrát ovšem proběhne rozlučka s jednou velkou změnou.

Vzhledem k očekávané velké účasti fanoušků se neuskuteční oficiální autogramiáda A-týmu, protože by nebylo možné vyhovět všem fanouškům. Fanoušci Sparty se ale bát nemusí, protože oficiální autogramiáda proběhne v jiném termínu, který bude upřesněn.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek