27. 7. 2017 HC Sparta

Rozpis zápasů Sparty v Tipsport extralize

Jízdní řád sparťanské základní části sezony 2017/2018 dostal svou konečnou podobu. Nový ročník načnou sparťané venku, konkrétně na ledě Pardubic. Doma se poprvé představí v neděli 10. září, kdy budou hostit nováčka z Jihlavy. Domácí zápasy budou, až na několik výjimek v průběhu sezony, začínat ve všední dny v 18.30 hodin, nedělní utkání poté v 15.00 hodin. Podle nové verze Herního řádu Tipsport extraligy budou domácí týmy nastupovat ve tmavé variantě, takže sparťanští fanoušci se mohou v utkáních v O2 areně těšit na rudé dresy.

Výjimkami od tohoto pravidelného řádu budou dvě nedělní střetnutí, která budou začínat až v 18.00 hodin. Jde o utkání 20. kola proti Hradci Králové 5. listopadu a duel 40. kola proti Pardubicím 14. ledna. O pět minut na 15.05 hodin bude posunut začátek prvního domácího utkání proti jihlavské Dukle, které si do přímého přenosu vybrala Česká televize. O případných dalších změnách zapříčiněných výběrem domácího zápasu Sparty do vysílání České televize vás budeme ihned po obdržení zprávy o změně času informovat na oficiálním webu a sociálních sítích klubu.

V září odehrají sparťané na svém ledě v O2 areně pouze dvě utkání, hala totiž hostí tenisové klání hvězd Laver Cup. Z tohoto důvodu bude Zákaznické centrum na obchodním prstenci areny v době od 18. do 24. září uzavřeno. Fungovat bude v náhradním prostoru v Galerii Harfa. V říjnu už sparťanské fanoušky čeká hned pět zápasů na vlastním ledě. Nabitý bude i leden s dokonce sedmi domácími duely, v únoru totiž čeká celou Tipsport extraligu dvacetidenní olympijská přestávka. Dlouhodobou část zakončí Sparta 4. března na ledě Chomutova.

Domácí zápasy Tipsport extraligy 2017/2018:

Kompletní rozpis utkání najdete v sekci ZÁPASY.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek