15. 2. 2016 HC Sparta

Útočník Forman podepsal novou smlouvu

Jeden z posledních hráčů, kteří ze stávajícího kádru dosud neměli podepsaný nový kontrakt, byl útočník MIROSLAV FORMAN. To už ale neplatí. Sparťanský odchovanec stvrdil svou spolupráci s klubem na další čtyři roky. „Jsem moc rád, že jednání dopadla takhle. Jsem sparťan odmala,“ potvrdil sám pětadvacetiletý forvard.

Řada jeho spoluhráčů již měla nový kontrakt se Spartou uzavřený, on ale stále čekal. „Je pravda, že jsem měl nabídky i z jiných klubů, ale mojí prioritou byla Sparta. Jsem moc rád, že jsme se nakonec dohodli na podmínkách a vše dopadlo tak, že zůstávám tam, kde se cítím doma,“ říká Forman, jenž je aktuálně služebně nejstarším hráčem ve sparťanské kabině.

„O Míru Formana byl velký zájem z řady extraligových klubů a jsme moc rádi, že se nám jej podařilo udržet. Je to hráč, který ve Spartě vyrostl a měl od nás nabídku již od konce minulého kalendářního roku,“ popisuje Patrik Martinec, sportovní manažer klubu. „Jednání nebyla jednoduchá a podmínky, které hráč díky novému kontraktu má, jej pasují do role jednoho z lídru mužstva. Věříme, že tuto roli dokáže potvrdit.“

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek