14. 2. 2017 HC Sparta

Vydražte si unikátní dres Legenda pomáhá

​Na webu sportovniaukce.cz můžete nově dražit speciální sadu sparťanských dresů z projektu Legenda pomáhá, který sjednocuje celé hokejové hnutí v České republice! Výjimečný projekt vznikl u příležitosti výročí 50 let od chvíle, kdy legendární hráč a trenér Ivan Hlinka poprvé nastoupil do zápasu nejvyšší soutěže. Do projektu se zapojily všechny kluby Tipsport extraligy, WSM Ligy, vybrané celky 2. ligy i zástupci univerzitního hokeje.

Projekt Legenda pomáhá spojuje tuzemské hokejové hnutí v podobě, jaká nemá v historii českého hokeje obdoby. Sparta se do této akce zapojila při domácím utkání proti Pirátům Chomutov, rozbruslení a první třetinu utkání odehrála právě v těchto speciálních dresech s podobiznou Ivana Hlinky.

Vyvolávací cena dresů je 867 Kč. Částka v sobě zahrnuje čísla, která jsou pro sezonu 2016/2017 specifická – tedy 80 let nejvyšší soutěže a nedožité 67. narozeniny Ivana Hlinky (26. ledna). Výtěžek z dražby bude předán Nadačnímu fondu Ivana Hlinky, který pomáhá bývalým hráčům a funkcionářům, kteří se sami (nebo jejich rodiny) nacházejí v sociálně obtížné životní situaci. Aukce poběží do neděle 5. března.

..:Vstupte do aukce dresů Legenda pomáhá:..

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek