20., úterý 12. 11. 2002
Vítkovice - Sparta VIT - SPA
Vítkovice: Trvaj - Tesařík, Philipp, Jurečka, Černošek, Zátopek, Chmelíř - Kaděra, Burger, D. Moravec - Melenovský, Krayzel, Selingr - Laszkiewicz, Gron, Krenželok - Irgl, I. Padělek, Olesz.
Sparta: Bříza - Slavík, Srdínko, Jan Hanzlík, Jiruš, Holý, Šrek - Kratěna, Broš, Tomajko - Tomík, Leška, Havelka - Branda, P. Martinec, Žemlička - Špaňhel, Kašpařík, Vondráček.
Branky a nahrávky: 1. Černošek (Selingr, Krayzel), 11. Irgl (Tesařík), 50. D. Moravec (Burger, Tesařík) - 23. Žemlička (P. Martinec), 48. P. Martinec (Branda, Jiruš), 60. Jiruš (Šrek, Žemlička). Rozhodčí: Husička - Kostka, Český. Vyloučení: 5:6, navíc Broš (Sparta) 10 minut. Využití: 1:2. Diváci: 5605.
HC Sparta Praha

Komentář

Reportáž bohužel není k dispozici.

Ohlasy trenérů

Aleš Tomášek (Vítkovice): Byl to zápas tří rozdílných třetin. Nám jednoznačně patřila ta první. Když jsem zjistili, že Sparta má problémy s marodkou, chtěli jsme na ni od úvodu přitlačit a to se nám vyplatilo. Jediná škoda, že jsme nepřidali třetí gól, který by možná mnohé vyřešil. Od druhé části už Sparta předváděla parádní hokej, začala nás více napadat a s tím jsme měli problémy. V závěru jsme měli blíže k vítězství, ale i remízu bereme.

Václav Sýkora (Sparta): Začátek se nám vůbec nepovedl a rychlý první gól Vítkovic nás v celé první části poznamenal. Teprve od druhé třetiny jsme zvýšili iniciativu a možná pak měli i navrch, co se se týče brankových příležitostí. Třetí třetina už byla vabank. Musím ocenit vůli hráčů a smeknout před bojovností týmu, který se nepoložil ani za nepříznivého vývoje.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek