1. 7. 2021 HC Sparta

​Sparťanská pětka je zpět, opět bude pomáhat

Oblíbený charitativní závod Sparťanská pětka se vrací! Její třetí ročník proběhne v pražské Stromovce 31. srpna od 18.30 hodin. Po delší době se zde budete moct osobně setkat s celým týmem Sparty a hlavně: společně přispět na dobrou věc.

Třetí ročník sparťanského běhu pomůže jedenáctiletému Jakubovi, který trpí akutní formou leukémie. Součástí závodu na pět kilometrů pražskou Stromovkou bude i doprovodný program a autogramiáda hráčů A-týmu HC Sparta Praha před Tipsport arenou.


Vítěz kategorií nejrychlejší muž a žena obdrží permanentku na příští sezonu v hodnotě 8.500 korun, další medailisté obdrží poukázky do sparťanského fanshopu v hodnotách 2000 a 1000 korun.

Zároveň je možné se registrovat do týmového závodu (v registračním formuláři je možnost vytvořit nový tým nebo se připojit k již existujícímu týmu) - vítězný tým obdrží vstupenky na vybraný zápas v sezoně 2021/2022.

Registrace na charitativní běh již byly ukončeny

Organizační informace:

  • start závodu je 18:30 hodin a je podmíněný převzatým a viditelně umístěným startovním číslem
  • startovní čísla si můžete vyzvednout u startu závodu od 16:00 hodin
  • start a cíl závodu bude umístěn na parkovišti před Tipsport arenou
  • parkování je možné přímo na parkovišti u Tipsport areny, kapacita je ale omezená, doporučujeme cestu MHD
  • startovní číslo a triko bude možné vyzvednout s předstihem, vyčkejte na zaslání informačního e-mailu, k dispozici budou také před samotným závodem od 16:00 hodin
  • k dispozici bude hlídaná úschovna a toalety uvnitř Tipsport areny
  • z důvodu vyšší kapacity se na startu zařadíte dle svého očekávaného času na uběhnutí 5 kilometrů (např. do 20 minut, do 25 minut, do 30 minut, do 35 minut atd.)
  • k dispozici bude zdarma občerstvení od společnosti Billa a zmrzlina od společnosti Daikin, dále si budete moct zakoupit pivo a grilované klobásy u stánku


AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek