6. 4. 2021 HC Sparta

Exkluzivní kompenzační balíčky pro permanentkáře

Máme za sebou máme nejtěžší možnou sezonu. Odehráli jsme ji totiž bez vás, našich nejvěrnějších fanoušků. Pro stávající permanentkáře, kteří se rozhodnou podpořit svůj tým nákupem permanentky na příští sezonu za plnou či částečnou cenu, jsme připravili balíček exkluzivních artefaktů jako velký dík za podporu našeho klubu!

"Nechceme, aby velké gesto žádného fanouška zůstalo opomenuto. Naopak! Chceme, aby bylo co nejvíce vidět! Zápasové dresy, se kterými odehrajeme 26 venkovních utkání, proto ponesou jména Sparťanů, kteří klub podpořili. Budou s námi celou příští sezonu," říká generální manažerka Barbora Snopková Haberová.

Obdržet od nás můžete zbrusu nový personalizovaný bílý dres, na kterém již budete moct dohledat své jméno. Bude navíc podepsaný od celého týmu! Připravíme pro vás speciální plaketu fanouška, který podpořil svůj klub v nejtěžší sezoně, pletenou šálu z limitované edice, exkluzivní tričko či klíčenku s vlastním jménem. Své poděkování přímo vám navíc zašle jeden z vámi vybraných hokejistů. Stačí jediné – vybrat si z nabídky kompenzací za permanentku z uplynulé sezony.

„Po celou sezonu se setkávám se solidárním a podporujícím postojem spousty našich příznivců, kteří chtějí pomoci svému klubu a nestojí o vrácení peněz za nákup permanentky. Za to jsem na naše fanoušky moc hrdá. V současné ekonomické situaci to vnímám jako opravdu silné gesto, za které by se fanoušci měli dočkat náležité odměny,“ dodává generální manažerka Sparty.

Všichni permanentkáři, kteří se rozhodnou tímto způsobem podpořit klub, se automaticky stanou "věrnými permanentkáři“, čímž získávají nárok na nejvýhodnější cenu permanentních vstupenek. Permanentkáři, kteří měli pro ročník 2020/2021 sezonní kartu včetně play off, obdrží v případě zvolení jakékoliv kompenzace či převodu permanentky vstup na play off v ceně nové permanentky stejně jako v uplynulé sezoně.

Fanoušci, kteří si žádný kompenzační balíček nevyberou, si mohou za 8 procent původní ceny převést permanentku na příští sezonu. Pokud byste nebyli spokojení ani s tímto způsobem vyrovnání, kontaktujte zákaznické centrum HC Sparta Praha na e-mailové adrese predprodej@hcsparta.cz. Kompenzace je možné vyřídit do 31. července. Ceny permanentek na sezonu 2021/2022 zůstávají stejné jako v uplynulé sezoně. Kompenzační balíčky budou k dispozici před startem sezony 2021/2022.


AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek

SPA - TRI 2:3p - Bronzová sezona skončila