23. 11. 2021 Daniel Ryl

Ve čtvrtfinále CHL nás čeká švédské Rögle

Sparta je ve čtvrtfinále Ligy mistrů! Těžký dvojzápas proti Skelleftee rozhodl o postupu mezi nejlepší osmičku, ve které se znovu popereme se zástupcem švédského hokeje. Tentokrát nás čeká Rögle, které si v předešlém kole poradilo se švýcarským Curychem po výhrách 4:3 a 3:1.

Náš čtvrtfinálový soupeř ze jihu Švédska - Rögle BK - si zajistil postup do play-off vítězstvím v základní skupině, kde ve společnosti Sonderjyske, Zugu a Mnichova získal solidních čtrnáct bodů.

Mužstvo, v jehož barvách strávil poslední dvě sezony český brankář Roman Will, je na druhém místě ligové tabulky o šest bodů před Skellefteou a se ztrátou pouhých tří bodů na suverénní Frölundu.

První zápas čtvrtfinále odehrajeme v Tipsport areně v úterý 7. prosince od 18:00, odvetu ve Švédsku potom sehrajeme o týden později, 14. prosince, od 19:00.

Vstupenky na čtvrtfinále Champions Hockey League

V pondělí 29. listopadu ve 13:00 odstartoval předprodej vstupenek na první zápas čtvrtfinále CHL proti švédskému Rögle BK. Ten odehrajeme 7. prosince od 18:00 opět v holešovické Tipsport areně. Permanentkáři mají předkupní právo do 2. prosince do 10:00 hodin. Cena vstupenky je jednotná bez ohledu na sektor – 300 Kč. Žádné slevy na tento zápas nejsou možné.

Rezervace vstupenek na domácí čtvrtfinále CHL

Permanentkář může nakupovat po přihlášení do sítě Ticketportal, kde je třeba zadat číslo permanentky a ověřovací údaje. Na jednu permanentku si můžete rezervovat maximálně dvě vstupenky.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek