24. 9. 2011 HC Sparta Praha

Velkolepá party před zahájením utkání Sparta vs. Rangers!

Generální partner HC Sparta Praha společnost LG Electronics CZ připravil pro všechny fanoušky Sparty velkolepou party, která zahájí exhibiční utkání jejich hokejistů proti týmu NY Rangers.

Nenechte si ujít zápas Sparty proti nejslavnějšímu týmu NHL, kromě skvělé hokejové podívané Vás čeká bohatý doprovodný program:

15:30 LG Cinema 3D Roadshow

  • budete mít možnost vyzkoušet si LG Cinema 3D televizory v LG kamionu

Od 15:30 se před TESLA ARENOU můžete také těšit na zpěvačku Debbi, Marka Ztraceného, Vaška Noid Bártu s přítelkyní českou Miss Eliškou Bučkovou a v neposlední řadě dorazí také Tereza Kerndlová.

17:00 módní přehlídka

Od 17:30 navíc bude probíhat i doprovodný program v hale, kde v nově zbudované Shooting zone zjistíte, jak tvrdou nebo přesnou máte střelu.

Vyzkoušej si tvrdost své střely během zápasu s NYR a vyhraj 3D televizi od společnosti LG!

Pravidla soutěže:
Od otevření haly (1,5 hod před začátkem zápasu) až do konce 1. třetiny bude probíhat kvalifikace, kdy si každý z fanoušků může vystřelit a jeho výkon bude zaznamenán. Po konci 1. přestávky budou vybráni 3 nejlepší soutěžící z kvalifikace, kteří se zúčastní velkého finále na ledové ploše o 3D televizi LG. Dalšími cenami jsou dva mobilní telefony Optimus 2X

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek