22. 12. 2011 redakce

Sparťanský ježíšek při úterním utkání

This text will be replaced

Sparťanský ježíšek při úterním utkání

Domácí utkání s Vítkovicemi se neslo ve sváteční náladě a v duchu pomoci dětem z dětských domovů. Akce Sparťanský ježíšek proběhla ve spolupráci s nadací Srdce na dlani, se kterou Sparta kooperuje dlouhodobě.

Do akce se zapojilo šest dětských domovů - Tisá, Litoměřice, Černá Hora, Krnsko, Dolní Počernice a Dubenec. Děti z Litoměřic měly dokonce break dance vystoupení, malí obyvatelé dětského domova Tisá zase měli vystoupení ve VIP prostorách a obě dvě sklidila velký úspěch.

Kromě toho si lidé mohli při utkání koupit produkty, které děti vlastnoručně vyrobily, a přispět tak na dobrou věc. Diváci pomáhali rovněž odevzdáním finančních darů do nadačního fondu Srdce na dlani. A to koupí voucheru nebo náramku či přispěním do nadační kasičky. Další možností bylo uložení dárků pod vánoční stromek, díky kterému se děti mohou těšit z mnoha nových hraček.

Děti se vyřádili i na ledě, kde v bobování soutěžily o domácí kino LG od zakladatele nadačního fondu Srdce na dlani Víta Šuberta. Ten společně s Petrem Břízou předal cenu vítěznému týmu z dětského domova Tisá, ale ani ostatní děti nepřišly zkrátka, vánoční dárky od společnosti Alltoys dostali všichni. K tomu proběhla prohlídka kabiny A-týmu a další zajímavé doprovodné akce.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek