13. 9. 2021 HC Sparta

Bezpečnostní podmínky pro zápasy v O2 areně

Oproti minulé sezoně můžeme naší domácí O2 arenu klidně kompletně vyprodat! Pro účast na utkání stačí jen splnit jednu ze čtyř podmínek.

"Vstup do areny bude plynule odbavovaný, O2 arena navíc splňuje na sto procent hygienická opatření. Není se čeho bát. Předloni jsme stanovili nový rekord v návštěvnosti a rádi bychom opět v návštěvnosti opět patřili mezi nejlepší v Evropě," říká marketingový ředitel Jakub Hospůdka.

Bezplatné, neinvazivní a bezbolestné testování z ústní dutiny bez nutnosti rezervace zařizujeme už dvě hodiny před zápasem, testování končí půl hodiny po startu zápasu. Testovací místo se nachází na obchodním prstenci O2 areny naproti zákaznickému centru (vstup sever). Antigenní testy platí 72 hodin a PCR test na sedm dní na veškeré aktivity. Nezletilé fanoušky mohou rodiče objednat online zde: https://forms.gle/JfJNmLFu9QyJ2qfF


Bezpečnostní podmínky vstupu a chování uvnitř arény

Na akci mohou být přítomné pouze osoby, které nevykazují klinické příznaky onemocnění COVID-19. Po vstupu do arény je povinné zakrývat si dýchací cesty respirátorem, např. FFP2, KN 95.

U vstupu do O2 areny bude nutné předložit jeden z těchto dokumentů obsahující vaše jméno nebo potvrzení pomocí aplikace Tečka:

  • negativní RT-PCR test ne starší než 7 dní
  • negativní POC test ne starší než 72 hodin
  • mezinárodní certifikát prokazující očkování nejméně 14 dní od absolvování druhé dávky očkování
  • laboratorně potvrzené prodělání onemocnění COVID-19, přičemž od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní
    *Děti do 6 let se prokazovat testem nemusí.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek