27. 4. 2022 Komerční banka (komerční sdělení)

Finálová jízda s Komerční bankou

Sparta a Třinec už naplno bojují o korunu pro mistra. Kdo bude úspěšnější? Sledujte finálovou jízdu společně s námi a přijďte fandit na stadion – třeba i s fanouškovskými kartony od Komerčky!

Není to skvělé, že všechny hokejové momenty už zase můžeme prožívat společně? Nenechte si tento svátek hokeje ujít – zaplňte O2 arénu spolu s Komerční bankou a dotlačte svého favorita k maximálním výkonům!

Ideální možností, jak svému týmu vyjádřit podporu, jsou naše fanouškovské kartony. Pomocí nich můžete celému mužstvu nebo oblíbenému hráči vyslat libovolný vzkaz. Přijďte si pro karton přímo na stadion ke stánku KB.

My v Komerčce napjatě čekáme, jak letošní ročník dopadne. Už od samého začátku pozorně sledujeme každé kolo – teprve teď však přichází to pravé vyvrcholení! Jsme moc rádi, že se to všechno odehrává za naší podpory.

Komerční banka – banka českého hokeje podporuje nejen hokejovou extraligu: za našeho přispění se zároveň mohou rozvíjet mladí talenti, kteří v dalších sezónách pomohou celému českému hokeji udržet krok se světem. Tak na lepší zítřky! A hodně štěstí ve finále!

Vaše KB

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek