1. 12. 2020 Petr Pavlík

Horák: Gesto fair play? Klobouk dolů

Otevřel gólovou listinu střelců, v utkání byl hodně vidět. Útočník ROMAN HORÁK vstřelil branku v první minutě utkání, ale ani to nakonec na výhru nestačilo. „První třetina nebyla z naší strany dobrá. Sice jsme vstřelili rychlý vedoucí gól, ale poté šla naše hra dolů,“ hlesl autor první sparťanské trefy.

Máme za sebou urputné utkání v Třinci, ve kterém se nám nepodařilo bodovat. Co rozhodlo?
První třetina nebyla z naší strany dobrá. Sice jsme vstřelili rychlý vedoucí gól, ale poté šla naše hra dolů. Soupeř si vypracoval pár vyložených šancí, ze kterých se mu podařilo vstřelit tři góly.

V čem byl Třinec lepší?
Jednoznačně v pohybu. Věděli jsme, že nás čeká jeden z nejtěžších zápasů v sezoně. V dalším průběhu utkání jsme se sice postupně zlepšovali, ale na případný zvrat už bylo pozdě. Bohužel jsme udělali individuální chyby, které nás stály vítězství. Do dalších zápasů musíme zlepšit přesilové hry, které se nám poslední dobou nedaří příliš moc proměňovat.


Co říkáš na gesto fair play Andreje Kudrny?
Je to určitě hezké gesto. Mohli jsme hrát přesilovou hru, ale Andy zrušil trest soupeře. Klobouk dolů, takový moment se nevidí každý den.

Na čem musíme zapracovat do dalších zápasů?
Věcí na zlepšení je hodně. Nechci jmenovat konkrétně, ale musíme si všichni společně sednout a napravit věci, ve kterých jsme chybovali. Věřím, že v dalším utkání budeme úspěšní.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek