11. 12. 2018 HC Sparta

Kniha Legenda Sparta skvělým vánočním dárkem

Tato publikace nemůže chybět v žádné sparťanské knihovně a je skvělým vánočním dárkem pro každého správného sparťana. Legenda Sparta, nová kniha od hokejového kronikáře Davida Soeldnera, se na klíčové historické milníky a příběhy klubu pohlíží přímou a osobitou optikou legendárních hráčů, trenérů a dalších pamětníků.

Sparta v aktuální sezoně slaví 115 let své existence. Dost času na to, aby vznikla opravdu bohatá sportovní historie. Kniha Legenda Sparta tentokrát nenavazuje na dříve vydané kroniky, naopak je rozvíjí a přináší další zajímavé pohledy a fotografické vzpomínky. Publikace může být skvělým vánočním dárkem nejen pro velké fanoušky Sparty. Kniha je exkluzivně v prodeji v síti Kanzelsberger a ve fanshopu HC Sparta Praha.

Sparta byla, je a bude v tuzemské lize největším terčem pro všechny soupeře, a proto se o ni zajímají všichni bez rozdílu, ať už ji fandí, nebo nemají ve sportovní lásce.

Pochopíte, jaké je hrát za specifický klub, kterého jedna část národa miluje a druhá nenávidí. Není nic mezi tím. Sparta byla, je a bude v tuzemské lize největším terčem pro všechny soupeře, a proto se o ni zajímají všichni bez rozdílu, ať už ji fandí, nebo nemají ve sportovní lásce.

"Koncepčně se jedná i o poctu vznešeným publikacím, tzv. „coffee table book“, vycházejícím po desítky let v Kanadě a USA o klubech NHL, které autor sbírám a obdivuji," uvádí autor knihy David Soeldner. Prostřednictvím unikátních, mnohdy velmi emotivních akčních fotografií, a neotřelých textů, se dozvíte úplně všechno.

Ostatně, barevných i černobílých snímků, kinogramů a dalších reprodukcí je v knize na 670, více než polovina dříve nezveřejněných. A váhu i autentičnost obsahu dodává skutečnost, že knihu obrazně řečeno psali sami hráči a trenéři formou přímých osobitých výpovědí na mnohdy nikdy nezveřejněná témata.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek