27. 11. 2021 HC Sparta

Partnerem Sparty je Czechoslovak Group!

Novou výjimečnou posilou hokejové Sparty se stala společnost Czechoslovak Group (CSG). Silný holding navazující na tradici československého průmyslu vyrábí legendární automobily Tatra, radary, pozemní techniku pro vojáky a hasiče, ale také jedinečné hodinky značky PRIM. Od této sezony je jedním z osmi hlavních partnerů našeho klubu!

Czechoslovak Group je mimořádně pestrá průmyslová skupina, a proto se do podpory HC Sparta zapojí hned několik firem skupiny: automobilka TATRA TRUCKS, výrobce železničních brzd DAKO-CZ a také společnost ELTON hodinářská, manufaktura, jejíž zruční hodináři vyrábí dílek po dílku hodinky PRIM.

„Pro budoucnost Sparty je moc důležité, že v aktuální složité době dokážeme navazovat nová partnerství se silnými značkami. To je případ holdingu Czechoslovak Group. Jsme moc rádi, že můžeme tuto tradiční společnost, která zastřešuje více než stovku firem, přivítat mezi hlavními partnery našeho klubu,“ říká generální manažerka HC Sparta Praha Barbora Snopková Haberová.

„HC Sparta v podstatě nepřetržitě působí v nejvyšší národní hokejové soutěži již od jejího založení. I my patříme svými produkty a finančními výsledky do první ligy českého průmyslu. Spojení hokejové Sparty a Czechoslovak Group, dvou šampiónů ve svých oborech působnosti, je tedy symbolické. I naše společnost stejně jako hokejová Sparta vyznává hodnoty férového boje a nebojí se do něj jít i proti silné mezinárodní konkurenci,“ říká tiskový mluvčí Czechoslovak Group Andrej Čírtek.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek