24. 1. 2018 HC Sparta

Partneři projektu Sparta vzdává hold 2018

V roce 2009 se Sparta po vzoru zámořské NHL rozhodla jako úplně první sportovní klub v České republice věnovat v každé sezoně dvě utkání za sebou těm, kteří za nás denně nasazují své životy - hasičům, záchranářům, policistům a vojákům. Letos píše projekt Sparta vzdává hold již deváté pokračovaní a společně s klubem se rozhodli pomoci i partneři HC Sparta Praha. Partnery Sparta vzdává hold tak jsou společnosti Sprinkler Group, Česká zbrojovka, Hankook Tire a Louda Auto. Poslední jmenovaná společnost je i partnerem turnaje složek Integrovaného záchranného systému.

Nová společnost SPRINKLER GROUP s.r.o. byla založena v roce 2014 a je složena z předních technických specialistů v oboru s více než dvacetiletou praxí. Zabývá se projekcí, výrobou a vlastní realizací díla stabilních a polostabilních hasicích zařízení. V neposlední řadě sem patří i kvalitní a nepostradatelný servis a vlastní oddělení IT. Díky bohatým zkušenostem a znalostem, dokáže vždy navrhnout a zrealizovat vodní či pěnový hasicí systém, který ochrání vše, co za svůj život člověk vybuduje a má i jinou než materiální hodnotu.


Společnost Česká zbrojovka a.s., založená v roce 1936, se tradičně řadí k nejvýznamnějším světovým hráčům na trhu ručních střelných zbraní pro služební i civilní účely. V uplynulých více než 80 letech Česká zbrojovka a.s. vyvinula a vyráběla mnoho slavných modelů. Zmínit zaslouží samopaly vz. 58 či vz. 61 Škorpion. Pistole CZ 75 je dodnes živou legendou a nadále představuje symbolickou vlajkovou loď zbrojní výroby v Uherském Brodě. Aktuální páteří nabídky pro ozbrojené a bezpečnostní složky jsou ovšem vysoce moderní zbraně CZ nové generace. V případě útočných pušek se jedná o model CZ BREN 2, vyvinutý pro nejnáročnější uživatele z řad speciálních jednotek kdekoliv na světě. Osvědčenou stálicí je samopal CZ SCORPION EVO 3. Na poli pistolí pak Česká zbrojovka a.s. přichází s přelomovou novinkou: stiker fired modelem CZ P-10, který ve srovnání s konkurencí přináší řadu výrazných zdokonalení.


Společnost Hankook Tire je již druhou sezonu hrdým partnerem klubu HC Sparta Praha a zároveň také partnerem akce Sparta vzdává hold. "Díky této spolupráci se nám již v loňském roce povedlo podpořit Pražskou záchranou službu, a to poskytnutím více než 230 kusů pneumatik. Z obchodního hlediska se nám během relativně krátké doby povedlo vybudovat si na českém trhu s pneumatikami silnou pozici a jsme rádi, že můžeme tímto programem posloužit české společnosti a těm, kteří to potřebují nejvíce i jiným způsobem," říká Jaroslav Třetina ze společnosti Hankook Tire.


Společnost Louda Auto a.s. působí na trhu v České republice již od roku 1992. Nyní ji najdete v Poděbradech, Pardubicích, Kolíně, Liberci, Teplicích, Svitavách, Brně, Praze a nově také v Ústí nad Labem. Ve značkových autosalonech Vám nabídne služby autorizovaného prodeje a servisu vozů Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen užitkové vozy, Mazda, Ford, Hyundai, Renault a Dacia. Pro každého má Louda Auto také individuální řešení operativního leasingu či dlouhodobého pronájmu vozů pod značkou Louda Rent. Veškeré další informace najdete na jejich webových stránkách www.louda.cz.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek