30. 3. 2021 Marek Táborský

Polášek prodloužil kontrakt ve Spartě

Obránce Adam Polášek bude součástí našeho klubu i nadále. Zkušený devětadvacetiletý bek se zahraničními i reprezentačními zkušenostmi prodloužil spolupráci se Spartou do konce sezony 2022/2023.

Adam Polášek se do kádru Sparty vrátil poté, co závěr sezony 2020/2021 dohrál ve finském Tappaře. Začátek aktuální sezony pak strávil ve Vítkovicích, kde stihl odehrát patnáct zápasů. "Adam Polášek je jedním z našich klíčových beků, který se pod vedením trenéra Miloslava Hořavy i v devětadvaceti letech stále zlepšuje. Jsme rádi, že jsme se dohodli na delším kontraktu. Poly je dobrý kluk do kabiny, který na sebe bere stále větší zodpovědnost," konstatuje sportovní manažer a asistent trenérů Jaroslav Hlinka.

"V Praze se cítíme s rodinou dobře, ke Spartě jsem si navíc za několik let vybudoval nadstandardní vztah. V kabině máme skvělou partu, se kterou mě baví nejen hrát hokej, ale i trávit čas," říká Adam Polášek. V aktuální sezoně odehrál za náš klub třicet zápasů, v nichž si připsal třináct bodů. V play off si zatím připsal jeden gól ve třetím utkání čtvrtfinále na ledě Olomouce.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek