10. 8. 2022 Daniel Ryl

Příprava pokračuje, v Berouně nás čeká Kladno

Náš tým zahájil letní přípravu úspěšně, když si připsal vítězné derby, ale už o dva dny později čeká sparťany další přípravný test. Ve čtvrtek 11. srpna se od 17 hodin představíme na berounském ledě, kde nás čekají hokejisté Kladna.

Vítězné derby: skvělá atmosféra, gólový happy end

Úterní pražské derby proti Slavii bylo sice prvním přípravným zápasem pro obě pražská "S", jenže atmosféra vůbec neodpovídala. Téměř sedm tisíc diváků vytvořilo v Holešovicích skvělou atmosféru, ve které jsme i přes ztrátu dvougólového vedení zvítězili 3:2.


"Extraligové parametry mělo hlavně z hlediska atmosféry, která byla úžasná! V létě jsem takovou návštěvu vůbec nečekal, fanoušci si zaslouží poděkování," rozplýval se v rozhovoru po utkání útočník Roman Horák.

Velký příběh napsal Daniel Přibyl, který se po šesti letech postavil do jednoho útoku mezi své kamarády Miroslava Formana s Janem Buchtelem a přesnou nahrávkou i krásnou vítěznou branou pečetil sparťanské vítězství.


Kladno i s exsparťany začalo vítězstvím

Zahraničními legionáři posílení Rytíři zahájili přípravu také v úterý, kdy v Příbrami hostili České Budějovice. V plné sestavě bez Jaromíra Jágra i díky dvěma gólům Tomáše Plekance či dvoubodovému exsparťanovi Martinu Procházkovi zvítězili 7:2.

Středočeši, kteří finišují rekonstrukci svého zimního stadionu, se po našem utkání střetnou s Popradem, Karlovými Vary, Slavií nebo Libercem. V generálce 9. září je potřetí v přípravě čeká Energie.

Pojeďte s námi do Skandinávie na Ligu mistrů!

I v nadcházející sezoně budeme součástí hokejové Ligy mistrů. Jako první vyzveme dánské Aalborg Pirates a švédský tým Luleå Hockey a vy u toho můžete být s námi! Zaregistrujte se na zájezd do Skandinávie a zažijte jedinečný zážitek po boku našeho A-týmu.

Sparťané vyráží v termínu 9. - 11. září 2022 na výjezd do Skandinávie v rámci Ligy mistrů a my vám přinášíme možnost být na zájezdu s námi! Cena letenek je 18.000 korun a zahrnuje tři lety a vstupenku na každé utkání. V případě zájmu o společný let vyplňte formulář ZDE. Přihláška je závazná. Ubytování a transfery si každý organizuje sám.

Závazné přihlášky můžete zasílat do 25. srpna 15:00 hodin, informace o platbě vám poté budou s dalšími informacemi zaslány newsletterem.

Těšíme se na další společné zážitky!


AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek