15. 8. 2018 HC Sparta

Proběhly víkendové kempy v Poděbradech

Na zimním stadionu v Poděbradech proběhly o prvních dvou srpnových víkendech sparťanské dovednostní kempy. Na těch děti zdokonalovaly pod vedením zkušených mládežnických koučů své individuální hokejové dovednosti. První kemp byl určen pro všechny hráče, druhý kemp speciálně pro brankáře. Oba kempy proběhly pod záštitou společnosti Louda Auto, která je jedním z hlavních partnerů klubu.

 Dovednostní kemp

Kemp pro všechny hráče probíhal o víkendu 4. a 5. srpna, určen byl pro děti od 7 do 10 let. Zúčastnilo se ho celkem 23 dětí, které každý den absolvovaly dva tréninky na ledě a dva tréninky na suchu. Na ledě se trenéři s dětmi zaměřovali především na zdokonalování herních činností jednotlivce, střelbu, práci s kotoučem či trénování rovnovážných a nerovnovážných situací. Při tréninku v tělocvičně si děti vyzkoušely gymnastická cvičení, stickhandling, bosu či koordinační a rychlostní cvičení.

Brankářský kemp

Kemp pro brankáře probíhal o víkendu 11. a 12. srpna, určen byl pro děti od 7 do 12 let. Zúčastnilo se ho celkem 10 dětí, které každý den absolvovaly rovněž dva tréninky na ledě a dva tréninky na suchu. Na ledě se trenéři s dětmi zaměřovali na speciální brankářský powerskating, bruslení v brankovišti, práci s hokejkou a řešení různých herních situací. Navíc byl každý brankář natáčen pro následný videorozbor. 


Partner víkendových dovednostních kempů:

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek