4. 2. 2016 HC Sparta

Proti Zlínu zaplnili tribuny středoškoláci

Ve středu 3. února proběhl v pražské O2 areně zápas hokejové extraligy mezi Spartou a Zlínem, který domácí klub věnoval pražským středním školám. V hledišti se nakonec sešlo 2305 středoškoláků, kteří aktivně pomohli sparťanským fanouškům k vytvoření výborné kulisy utkání. Páteční domácí duel proti Karlovým Varům je pak v podobném duchu věnován žákům základních škol na Praze 7 a Praze 9.

Na tribunách se sešlo celkem 2305 studentů z 39 pražských středních škol. O více než 70 lístků si zažádalo celkem jedenáct škol, mezi které patřila například Střední průmyslová škola zeměměřická, Střední odborná školy pro administrativu EU, či Karlínské gymnázium.

V hledišti nechyběla asi Střední průmyslová škola na Proseku, která se stala vítězem speciální soutěže. Kromě podepsaného dresu Sparty obdrželi „průmkaři“ z Proseku dvacet vstupenek na utkání Sparty s Kometou Brno a 50% slevu na nákup dalších vstupenek na zmíněné utkání, které se odehraje 21. února.

„Doufáme, že podepsaný dres Sparty, který průmyslovka na Proseku vyhrála, zaujme ve škole nějaké pěkné čestné místo. Již tento pátek věnujeme zápas základním školám z Prahy 7 a Prahy 9 a věříme, že to bude pro všechny opět velký zážitek,“ okomentoval tuto aktivitu Jan Kryšpín, marketingový ředitel Sportovního Holdingu Praha.

Školy s více než 70 vstupenkami:

Karlínské gymnázium, Praha 8 - VOŠ a SPŠ dopravní, Praha 1 - VOŠ a SPŠ elektrotechnická Františka Křižíka, Praha 1 - Českoslovanská akademie obchodní Dr. Edvarda Beneše, Praha 2 - SPŠ na Proseku - SPŠ zeměměřická, Praha 9 - Střední zdravotnická škola - Střední škola technická, Praha 4 - SOŠ pro administrativu Evropské unie, Praha 9 - SOU služeb, Praha 9 - SOŠ a SOU, Praha – Čakovice

„Staň se členem Fanclubu HC Sparta Praha na zkoušku“

  • Je ti 15 až 21 let?
  • Registruj se na http://www.hs-sparta.cz/registrace/
  • První tvoje tři zápasy základní části můžeš získat za 20 Kč/ks. Objednej si je u Fanclubu a vyzvedni v Zákaznickém centru HC Sparta Praha v O2 areně.
  • Pokud se ti fandění zalíbí, můžeš se stát plnohodnotným členem Fanclubu a čerpat veškeré výhody člena Fanclubu.

V pátek zápas pro základní školy na Praze 7 a Praze 9

Na řadu si přijdou také žáci základních škol na Praze 7 a Praze 9. Stejně jako jejich starší předchůdci ze středních škol mohou navštívit páteční utkání s Karlovými Vary, během kterého budou soutěžit o podepsaný dres a dvacet vstupenek na utkání Sparty s Kometou Brno.

HC Sparta Praha – HC Energie Karlovy Vary – pátek 5. února 2016 v 18.30 hod.

  • při hromadné objednávce (za školu) na email predprodej@hcsparta.cz vstupenka zdarma – vstupenky jsou určeny pro žáky, učitele a pedagogické pracovníky
  • během utkání soutěž o nejaktivnější školu – transparenty nebo podpůrné nápisy vítány – nejlepší škola získá podepsaný dres HC Sparta a 20 vstupenek na atraktivní zápas Sparta – Kometa Brno
AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek