27. 10. 2022 HC Sparta

Prymula přerušil kariéru, Graňák se loučí

Kvůli zdravotním problémům přerušil svou kariéru jednadvacetiletý útočník Patrik Prymula. Za celý klub mu přejeme rychlé uzdravení. V klubu se rozhodl dál nepokračovat také obránce Dominik Graňák, kterému děkujeme za krátkodobou výpomoc.

Sparťanský odchovanec Patrik Prymula se ze zdravotních důvodů rozhodl přerušit svou kariéru. "Kvůli přetrvávajícím zdravotním trablům se rozhodl rozvázat kontrakt a plně se věnovat rekonvalescenci. Zůstává naším hráčem a vždy bude mít naší podporu. Přejeme mu, aby se dal co nejrychleji znovu do pořádku," uvedl sportovní ředitel Jaroslav Hlinka. "Nechci v tuto chvíli riskovat další zranění kolena. Cítím, že mé zdraví má teď absolutní přednost. Proto jsem se rozhodl pro pauzu na zotavení," upřesnil Patrik Prymula.

Ve Spartě nebude pokračovat ani zkušený slovenský obránce Dominik Graňák. "Jde o mé vlastní rozhodnutí. Cítím, že má hlavní podstata mé přítomnosti ve Spartě se už naplnila a vnímám to jako nejlepší řešení pro obě strany. Loučíme se v dobrém, bylo to moc příjemné angažmá, všichni se tu ke mě chovali skvěle. Přeju Spartě v této sezoně jen to nejlepší," uvedl. Ve velice pozitivním duchu hodnotil výpomoc i sportovní ředitel Petr Ton. "Dominik nám po vypadnutí několika beků ze sestavy významně pomohl. Byl přínosem pro naší hru a skvělým spoluhráčem do kabiny. Za jeho pomoc mu moc děkujeme," dodal.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek