14. 1. 2022 HC Sparta

Rezervace míst na zápas s Karlovými Vary

​Na nejbližší zápasy může kvůli opětovnému vyhlášení nouzového stavu kvůli epidemii COVID-19 pouze prvních 1000 přihlášených osob. Sparta se rozhodla upřednostnit ke vstupu své permanentkáře a klubové partnery.

Žádáme držitele permanentek, aby si před každým zápasem zažádali o vstup na jednotlivá utkání. Prosíme, abyste před každým zápasem kontrolovali své e-mailové schránky, kam vám budeme zasílat informace k zahájení rezervací. Výzvy budeme zveřejňovat také na sociálních sítích klubu.

Aktuálně permanentkáři mohou žádat o vstupenky na zápas proti Karlovým Varům (úterý 18. ledna 2022 od 18:30)

Nadále platí bezpečnostní pravidla, která umožňují vstup do areny pouze lidem s ukončeným očkováním nebo certifikátem o prodělání nemoci v posledních 180 dnech. Na zápasech budeme striktně vyžadovat dodržování bezpečnostních opatření, zejména nošení respirátorů na dýchacích cestách každého diváka. V případě nedodržení pravidel může být účastník zápasu vykázán z areny. Opatření Vlády ČR dočasně ruší sektor na stání. Kvůli omezené kapacitě se pak nepočítá se sektorem hostujících fanoušků.

Jak postupovat:

  • Po výzvě od klubu formou e-mailu nebo výzvou na sociálních sítích klubu prosím odešlete na e-mail predprodej@hcsparta.cz žádost o účast na utkání ve formátu JMÉNO A PŘÍJMENÍ, TYP KARTY A ČÍSLO PERMANENTKY.
  • Vyčkejte na potvrzení formou e-mailu.
  • Můžete dorazit do O2 areny. Nezapomeňte certifikáty o očkování nebo o prodělání nemoci.

*kontrolujte i spamový filtr a nevyžádanou poštu

Držitele permanentek, kterým nebude umožněný vstup na zápas, budeme na konci sezony informovat o možnostech vyrovnání.

Poukazy za účast v akci Sparťanská krev

Poukazy za účast v akci Sparťanská krev budou po uvolnění opatření platit na jakýkoliv další zápas základní části ve chvíli, kdy se ho budou moct účastnit i lidé s jednorázovými vstupenkami. Kdo si již stihl vstupenky vyzvednout, nechť si ji ponechá a poté ji může opět použít jako voucher.

Mastercard uvolnil partnerská místa do svého sektoru

Jedinou možností, jak se dostat na extraligový zápas v O2 areně bez permanentní vstupenky, je využít Mastercard sektor. Náš hlavní partner, společnost Mastercard, se totiž rozhodl věnovat svá partnerská místa ve prospěch sparťanských fanoušků.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek