7. 8. 2018 Jakub Kudláč

Sledge hokejová Sparta bude hrát v Praze!

Sledge hokejová Sparta Praha má před sebou revoluční sezonu! Po sedmi letech hlásí trvalý návrat do Prahy, kdy se usídlila ve zbrusu nové Škoda Icerink aréně ve Strašnicích. Sledge hokejisté tak budou blíže sparťanským fanouškům a mimo jiné se v sezoně 2018/2019 chystá i mnoho marketingových akcí na podporu loni bronzového týmu České sledge hokejové ligy.

Už měsíc drilu mají za sebou svěřenci trenéra Jana Katauera, velmi netradičně začali trénovat již začátkem července v moderní a nové Škoda Icerink aréně. Tam po sedmi letech naleznou sledge hokejisté Sparty trvalý domov v Praze, dosud hráli v Neratovicích. "Je to nová pěkná hala se dvěma ledovými plochami. Máme za sebou měsíc tréninku a všichni jsme moc spokojení," pochvaloval si nové útočiště předseda Pražanů Jan Zapletal, který by měl se svými spoluhráči v této hale odehrát celou nadcházející sezonu. Nutno vyzvednout i velmi dobře umístěné strategické místo haly, která se ve Strašnicích nachází ihned u Jižní spojky.

Další změnou bude marketingová stránka klubu, kdy dochází k výraznému propojení mezi sledge hokejovou a hokejovou Spartou. První vlaštovkou byl červnový běh Sparťanská pětka pro dobrou věc, jejíž výtěžek věnovala hokejová Sparta právě sledge hokejistům. Ti za částku 50 000 Kč nakoupí nové saně pro své členy.

"Ten výčet věcí, co se dále chystají, je obrovský. Zveřejnit nyní můžeme například to, že bychom měli koncem srpna mít společný trénink s hráči extraligové Sparty. Jisté je, že nás půjde vidět a doufáme, že to naláká diváky i na naše zápasy," přeje si Zapletal. Jistý už je i termín další společné akce. V úterý 28. srpna od 18 hodin se v Poděbradech odehraje přípravné utkání mezi extraligovou Spartou a Pardubicemi, přičemž v přestávce bude sehráno i exhibiční utkání obou těchto soupeřů ve sledge hokeji.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek