27. 2. 2020 HC Sparta

Soutěžte se Škodou o zájezd na MS!

Extraligová sezona míří do finále, v neděli se odehraje již 50. kolo základní části. V O2 Areně přivítáme berany ze Zlína, start duelu je naplánován na 16:00. Stejně jako dalších 6 extraligových adres se také libeňský stadion převleče do zelených barev oficiálního partnera soutěže, společnosti ŠKODA AUTO a.s. Premiérový ročník projektu ´Naše kolo´ představí sportovním fanouškům novinky z produkce mladoboleslavské automobilky, především však hokejovým příznivcům připraví soutěže o unikátní ceny v čele s výjezdy na květnový světový šampionát ve Švýcarsku.

Přímé soutěžení o první šestku mezi Hradcem a Olomoucí, záchranářský boj Jágrova Kladna před vyprodaným hledištěm v Brně, velká výzva pro Pardubice na ledě úřadujících třineckých šampionů, ofenzivní partie mezi skvěle střílejícími celky Boleslavi a Karlových Varů, litvínovská snaha o udržení nejvyšší soutěže proti tabulkovým sousedům z Vítkovic, duel dvou týmu z popředí tabulky mezi Plzní a Libercem. A samozřejmě náš boj o konečnou výchozí pozici pro play off proti tradičním soupeřům ze Zlína. Padesáté kolo Tipsport extraligy nabízí velké množství duelů, ve kterých se bude rozhodovat o výsledku celé sezony.

Nejen sportovními souboji se však na jednotlivých stadionech budou moct bavit hokejoví příznivci. Společnost ŠKODA AUTO a.s. pro ně připravila speciální soutěže o exkluzivní hokejové ceny. Na všech stadionech bude mezi fanoušky vhozeno 10 klubových šál domácího celku, ve třech se budou ukrývat pozvánky do přestávkové soutěže. Tři fanoušci se tak přímo na ledové ploše poměří v hokejových dovednostech, vítěz se může těšit na zájezd pro 2 osoby na úvodní utkání české hokejové reprezentace v rámci MS v ledním hokeji 2020. Smutnit však nebudou ani zbývající dva soutěžící, kteří si odnesou voucher na 2 permanentky Sparty na další sezonu, respektive 2 VIP vstupenky na vybraný zápas.

Tím však soutěže nekončí.Na všech 7 stadionech se budou pohybovat hostesky v tradičních zelených barvách ŠKODY AUTO a s tablety v rukou budou sbírat tipy fanoušků na celkovou návštěvu všech stadionů v 50. kole. Nejbližší tipující vyhraje zájezd pro dvě osoby na finálový víkend v rámci světového šampionátu. Jinými slovy čekají na šťastného výherce tři dny ve Švýcarsku, během kterých navštíví se svým doprovodem obě semifinále, utkání o bronz i samotné finálové vyvrcholení turnaje. Vyhlášen bude také nejlepší tipující na každém jednotlivém stadionu, který se může těšit na 2 permanentky od svého oblíbeného klubu.

Padesáté kolo se odehraje kompletně v neděli 1. března.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek