17. 5. 2022 HC Sparta

Sparta se zúčastní Spengler Cupu

Po dvou zrušených ročnících v předchozích letech se konečně dočkáme – vyrážíme na Spengler Cup! S námi se zúčastní i týmy HC Ambri-Piotta, IFK Helsinki, Örebro HK, Team Canada a domácí HC Davos. Prestižní pohár jsme v letech 1962 a 1963 vyhráli a v roce 2004 získali stříbrné medaile. Turnaj se koná v termínu od 26. do 31. prosince ve švýcarském Davosu a lístky jdou do prodeje 24. května.

Je nám velkou ctí, že se turnaje můžeme znovu účastnit. "Pozvánku na Spenglerův pohár jsme s hrdostí přijali už v minulých letech, bohužel se kvůli pandemii dvakrát zrušil. Je to nejtradičnější hokejový turnaj v Evropě, účast vnímáme velice prestižně. Všichni se do Davosu už v minulých letech moc těšili. Je to zážitek na celý život, který dokáže tým ještě více semknout dohromady," konstatuje generální manažerka Barbora Snopková Haberová

Ve skupině se potkáme s výběrem Kanady a domácím týmem HC Davos. Čeká nás tak kvalitní prověrka, výběr Kanady je vůbec nejúspěšnějším účastníkem v historii Spengler Cupu a HC Davos patří ke špičce evropských týmů.

Rozpis zápasů je následovný:

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek