4. 3. 2021 Petr Pavlík

Sparťané ve šlágru kola hostí Kometu

Náš tým čeká poslední domácí dvojduel v základní části! Svěřenci Miloslava Hořavy a Josefa Jandače vyzvou nejprve v pátek od 18.00 hodin brněnskou Kometu. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu na HokejkaTV.

Sledujte utkání proti Brnu na HokejkaTV!

Ke sledování utkání s Kometou Brno můžete využít přímé přenosy na HokejkaTV. Ty jsou navíc kvůliopatřením vlády a omezenému počtu diváků na stadionech volně přístupné všem sparťanským permanentkářům. Více informací čtěte ZDE>>>.

Sedm branek a výhra na ledě Motoru

Sparťané po utkání s Třincem zajížděli na led Českých Budějovic, kde navázali na předešlý vydařený výkon. Pražané šli v utkání do jednobrankového vedení, které sice domácí před koncem první části smazali, ale v dalším průběhu sparťané přidali ještě šest branek a bez větších obtíží dokráčeli k vysokému vítězství 7:2.

Máme za sebou další náročné utkání. Víme, že mezi námi a Třincem je minimální bodový rozdíl. Každý zápas se snažíme hrát na sto procent,“ komentoval po výhře nad Motorem útočník Andrej Kudrna, jenž se hned dvakrát zapsal na gólovou listinu jako střelec. Ke dvěma brankám navíc přidal ještě jednu asistenci a spolu s Janem Košťálkem nasbíral v utkání celkem tři kanadské body.

Sparťané v uplynulých dnech ohlásili mimo jiné také pár novinek z aktuálního kádru. Sparťanský dres totiž budou i v příští sezoně oblékat obránci Martin Jandus, Milan Jurčina a David Němeček. Z útočných řad se dohodl na prodloužení spolupráce se sparťanským vedením odchovanec místního klubu David Dvořáček.

Vítězná série Komety skončila

Brněnští hokejisté odehráli zajímavou podívanou s olomouckými Hanáky, proti kterým usilovali o prodloužení série vyhraných zápasů. Svěřenci bosse Libora Zábranského šli nejprve do vedení, ale Olomoučtí dvěma góly otočili vývoj utkání na svoji stranu. Ve třetí třetině sice vyrovnal skóre svým patnáctým gólem v sezoně útočník Martin Zaťovič, který poslal utkání do prodloužení, nicméně v nastaveném čase uspěli Hanáci.

Ve vzájemných duelech se lépe daří Spartě

Pražané ve vzájemných zápasech s Kometou v této sezoně jsou zatím úspěšnější. V prvním případě zvítězila naše družina vysoko 6:1, v odvetě sice Brněnští vyhráli 4:3 v prodloužení, ovšem naposledy byli šťastnější opět sparťané, kteří na druhý pokus v brněnském prostředí uspěli výhrou 4:2.

Číslo zápasu:

3

Nejlepší hráč sparťanského bodování Michal Řepík se prosadil proti Brnu ve všech třech vzájemných duelech a ke třem gólům přidal i asistenci. Prosadí se náš kapitán i ve čtvrtém duelu proti Kometě?

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek