21. 12. 2020 Daniel Ryl

Spartu čeká předvánoční duel se Zlínem

Vánoce jsou za dveřmi, ale sparťany čekají do Štědrého dne ještě dvě utkání! V úterý 22. prosince od 17 hodin přivítají na domácím ledě hokejisty Zlína, proti nimž budou usilovat o šestý triumf v řadě. Utkání proti Beranům můžete sledovat v přímém přenosu na HokejkaTV.

Sledujte utkání proti Zlínu na HokejkaTV!

Ke sledování utkání proti Zlínu můžete využít přímé přenosy na HokejkaTV. Ty jsou navíc kvůli novým opatřením vlády a omezenému počtu diváků na stadionech volně přístupné všem sparťanským permanentkářům. Více informací čtěte ZDE>>>.

Kupte si speciální edici dresů pro CHL!

Díky našemu umístění v sezoně 2019/20 jsme se na tu letošní kvalifikovali do mezinárodní Ligy mistrů, která ovšem musela být kvůli koronavirovým opatřením zrušena. Champions Hockey League se přesto dohromady s Warrior Sports rozhodla kluby podpořit prodejem speciální edice dresů. 30 € z prodeje každého dresu poputuje přímo na konto týmu, kterému trikot náleží.

Pozor, jedná se o limitovanou edici! Dresy jsou v prodeji pouze do 9. února v 20:00 hodin, neváhejte tedy a pořiďte si památku na speciální sezonu zde: www.shop-chl.com.

Mladíci už jsou v Kanadě, Sparta útočí na rekordní šňůru

V utkání proti Zlínu si naše mužstvo může připsat už šesté vítězství v řadě, což se mu v aktuální sezoně zatím nepodařilo. Svěřenci Miloslava Hořavy a Josefa Jandače završili vydařený prosinec vítězstvím 2:1 proti Českým Budějovicím.

Do utkání s Motorem nezasáhl útočník David Vitouch, který už se s českou dvacítkou přesunul do Kanady, kde ho čeká mistrovství světa! Kromě pevného člena A-týmu reprezentují náš klub také obránci Michael Krutil s Danielem Poizlem. V kádru jsou navíc také exsparťan Ondřej Pšenička.


Berani potřebují vítěznou sérii, daří se brankáři

Zlínští hokejisté nevstoupili do nové sezony zrovna ideálně. Berani vyhráli jen sedm utkání, ale jen jednou se jim podařilo zvítězit dvakrát v řadě. V posledním utkání však vybojoval cennou výhru 2:1 nad Plzní, na kterou mohou navázat v dnešním pondělním zápase v Mladé Boleslavi.

Moravany trápí zejména bídná koncovka, protože z posledních pěti zápasů inkasovali třikrát maximálně dva góly. Sami však nastříleli jen osm gólů, což stačilo na sedm bodů.

Zápasy se Zlínem: čisté konto a obrat

Obě mužstva se potkala už ve druhém kole aktuální sezony, kdy sparťané vynulovali Berany a díky gólům Romana Horáka, Andreje Kudrny a Milana Jurčiny zvítězili 3:0. V odvetě ve Zlíně už bylo utkání dramatičtější, protože náš tým dvakrát prohrával o dvě branky, ale nakonec čtyřmi góly otočil průběh zápasu k vítězství 6:4.

Číslo utkání:

60

V říjnu uběhlo už šedesát let od prvního vzájemného utkání se Zlínem. Náš tým ve středu 12. října 1960 rozstřílel v prvním kole sezony TJ Gottwaldov i díky hattrickům Hejtmánka s Pokorným jasně 14:0.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek