16. 4. 2018 HC Sparta

Společnost Mastercard prodloužila spolupráci

Jedním z prvních významných partnerů HC Sparta Praha, kterým sice vypršela po této sezoně partnerská smlouva, ale došlo k jejímu prodloužení, je společnost MASTERCARD. „Jsme rádi, že můžeme dále podporovat nejlepší sportovní klub v České republice, a těšíme se na další společný rok s HC Sparta Praha,“ říká Miroslav Lukeš, generální ředitel společnosti, jenž v rodině sparťanských společníků patří do skupiny hlavní partneři.

Prodloužení úspěšného partnerství, jehož součástí je i společné rozdávání zážitků v rámci program Mastercard Priceless Prague, dochází ještě před vypršením kontraktu stávajícího. „Jsme moc rádi, že jsme mohli náš společný klub podpořit v minulé sezoně a stejně tak tomu bude i v ročníku nadcházejícím,“ vysvětluje Lukeš. „Těšíme se na další zápasy, protože Sparta nám dala hodně hezkých emocí a je to naprosto unikátní klub v rámci Prahy i celé České republiky. Náš společný klub budeme podporovat i nadále!“

Sparťanští útočníci Lukáš Pech a Jan Buchtele v rámci prodloužení spolupráce navštívili centrálu společnosti Mastercard v multifunkčním komplexu a obchodním domě Palladium v centru Prahy na Novém Městě. „Bylo to velmi příjemné setkání. Je zajímavé poznat se osobně s tak úspěšnými lidmi v rámci své pracovní činnosti,“ říká Buchtele, jenž potěšil Miroslava Lukeše svým originálním hraným dresem s podpisy hráčů z uplynulé sezony. „A samozřejmě si velmi vážíme podpory od společnosti Mastercard a děkujeme za ni,“ dodává sparťanský útočník.

Miroslav Lukeš v březnovém vydání magazínu Sparta Business News

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek