9. 10. 2021 Petr Pavlík

V dalším domácím utkání hostíme Vary

Sparťané po vybojovaném vítězství na ledě Bílých Tygrů se vrací zpět do domácího prostředí, ve kterém tentokrát budou hostit před svými fanoušky Karlovy Vary. Uspěje náš tým proti urputnému soupeři ze západu Čech? Utkání startuje v 16.00 hodin, přijďte nás do O2 areny podpořit!

Doprovodný program před Galerií Harfa

Stejně jako každou neděli. I tentokrát se můžete těšit na doprovodný program pro děti před Galerií Harfa! Těšit se můžete na různé hry spolu s maskoty Sparťákem a Spartaxem. Startujeme ve 13:30 hodin.

Řepík rozhodl o dvoubodové výhře

Sparťané odjeli na led Bílých Tygrů v dobré náladě, jelikož během týdne porazili doma německý Bremerhaven. Svěřenci kouče Josefa Jandače vstoupili do utkání na libereckém ledě úspěšně, když skóre otevřel sparťanský útočník Filip Chlapík. Přetahovaná z obou stran našla svého vítěze až v samostatných nájezdech, ve kterých rozhodl svou trefou kapitán Michal Řepík.

“Liberec měl v předešlých zápasech krizi, poslední zápas vyhráli a ukázali, že mají kvalitní tým. Myslím si, že se zvednou a budou v tabulce nahoře. My jsme neodehráli špatné utkání. Měli jsme spoustu šancí, které jsme bohužel neproměnili. Koncovka nám v poslední době dělá problémy, potřebujeme se zlepšit, ale výkon nebyl špatný. Kaňkou jsou možná jen vyloučení, kterých jsme měli zase hodně,“ přiznal po utkání Řepík.


Karlovarští proti Motoru neuspěli, rozhodla první třetina

Svěřenci kouče Martina Pešouta neprožívají bodově vydařené období. Karlovarští hokejisté mají na kontě aktuálně čtyři porážky v řadě. V duelu proti Českým Budějovicím prohrávali po první třetině už o tři branky a byť v dalším průběhu utkání zdatně dotahovali, gólové manko už však smazat nedokázali. Karlovarští prohráli 3:5 a utrpěli další porážku.

Věděli jste, že…

V posledních pěti vzájemných zápasech s Karlovými Vary se hned třikrát prodlužovalo. Ve všech třech případech byl úspěšnější náš soupeř, který zatím poslední prodlužovaný duel rozhodl až v samostatných nájezdech. Náš tým má tak svému karlovarskému soupeři co vracet.

Bezpečnostní podmínky vstupu a chování uvnitř arény

Bezplatné a bezbolestné testování z ústní dutiny zařizujeme už dvě hodiny před zápasem, testování končí půl hodiny po startu zápasu. Testovací místo se nachází v prstenci O2 areny naproti zákaznickému centru.

Na akci mohou být přítomné pouze osoby, které nevykazují klinické příznaky onemocnění COVID-19. Po vstupu do arény je povinné zakrývat si dýchací cesty respirátorem, např. FFP2, KN 95.

U vstupu do O2 areny bude nutné předložit jeden z těchto dokumentů obsahující vaše jméno nebo potvrzení pomocí aplikace Tečka:

  • negativní RT-PCR test ne starší než 7 dní
  • negativní POC test ne starší než 72 hodin
  • mezinárodní certifikát prokazující očkování nejméně 14 dní od absolvování druhé dávky očkování
  • laboratorně potvrzené prodělání onemocnění COVID-19, přičemž od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní
    *Děti do 6 let se prokazovat testem nemusí.
AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek