16. 10. 2021 Daniel Ryl

Vyprodáme šlágr? V neděli hostíme Kladno

Dva dny po vítězství ve Zlíně se sparťané představí na domácím ledě, kde v neděli 17. října od 16:00 hodin přivítají Kladno. O šlágr proti týmu Jaromíra Jágra je enormní zájem, jelikož zbývají poslední stovky vstupenek. Pojďme tedy poprvé od příchodu pandemie koronaviru vyprodat domácí duel a pomoci našemu týmu k zisku tří bodů!


Doprovodný program před Galerií Harfa

Stejně jako každou neděli. I tentokrát se můžete těšit na doprovodný program pro děti před Galerií Harfa! Těšit se můžete na různé hry spolu s maskoty Sparťákem a Spartaxem. Startujeme ve 13:00 hodin.

Kapitán Sobotka dotáhl Spartu k další výhře

Do nedělního utkání proti Kladnu půjdou sparťané v dobrém rozpoložení, protože v pátek vybojovali ve Zlíně výhru 4:1, která se však nerodila vůbec lehce. "Každý ví, že se proti Zlínu hraje špatně, navíc u nich doma. Kdyby srovnali, nebo nám dokonce odskočili, hrálo by se proti nim špatně," přiznal po vítězství kapitán Vladimír Sobotka.

Céčko na dresu nosil vůbec poprvé, protože do Zlína neodcestoval Michal Řepík ani jeho parťák z útoku Roman Horák. Gólem a asistencí přispěl k zisku tří bodů, které bude náš tým chtít vybojovat i proti Rytířům, proti nimž je požene zaplněná O2 arena.


Kladno se trápí, proti Kometě přišel kolaps

Rytíři, jejichž dres obléká na hostování také náš útočník David Dvořáček, čekají na vítězství už pět zápasů v řadě. S výjimkou debaklu 1:8 proti Plzni a porážce 0:3 v Mladé Boleslavi však Středočeši, kteří kvůli přestavbě stadionu našli azyl v Chomutově, ztráceli zápasy těsně.

Vrcholem trápení však bylo poslední utkání proti Kometě, v němž Rytíři dvakrát vedli, navíc i přes následný obrat Moravanů sami otočili na rozdíl dvou gólů. Ve třetí třetině ovšem Brno udeřilo dvakrát během dvaceti vteřin, čímž poslalo utkání do prodloužení, ve kterém Kladenští sledovali vítěznou trefu Luboše Horkého.

Věděli jste, že...

Náš tým patří k nejslušnějším týmům soutěže, ale když už jde na trestnou, inkasuje góly. Nedělní zápas tak bude střetnutím dvou nejhorších týmů při oslabení. Sparta má úspěšnost 73,81 %, zatímco poslední Kladno 71,88 %.

Bezpečnostní podmínky vstupu a chování uvnitř arény

Bezplatné a bezbolestné testování z ústní dutiny zařizujeme už dvě hodiny před zápasem, testování končí půl hodiny po startu zápasu. Testovací místo se nachází v prstenci O2 areny naproti zákaznickému centru.

Na akci mohou být přítomné pouze osoby, které nevykazují klinické příznaky onemocnění COVID-19. Po vstupu do arény je povinné zakrývat si dýchací cesty respirátorem, např. FFP2, KN 95.

U vstupu do O2 areny bude nutné předložit jeden z těchto dokumentů obsahující vaše jméno nebo potvrzení pomocí aplikace Tečka:

  • negativní RT-PCR test ne starší než 7 dní
  • negativní POC test ne starší než 72 hodin
  • mezinárodní certifikát prokazující očkování nejméně 14 dní od absolvování druhé dávky očkování
  • laboratorně potvrzené prodělání onemocnění COVID-19, přičemž od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní
    *Děti do 6 let se prokazovat testem nemusí.
AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek