29. 3. 2016 Daniel Ryl

ŽIVĚ: Sparta v prvním semifinále padla 3:7

Hokejisté Sparty nedokázali navázat na tři vítězné zápasy v řadě a v úvodním semifinálovém utkání prohráli s Plzní 2:6. Západočeši položili základní kámen úspěchu už v první třetině, kterou ovládli jasně 3:0. Utkání se sice poté strhlo v gólovou nadílku, plnou šťastných tref na obou stranách. Indiáni se tedy zaslouženě ujímají vedení v sérii a Sparta už se může soustředit na zítřejší duel, který startuje v 18:20!

Branky a nahrávky: 23. Hlinka, 37. Polášek (Přibyl, Čajkovský), 57. Kudrna - 8. Indrák (Kracík, Kubalík), 16. Johnson (Kratěna, Lev), 19. Johnson, 23. Lev (Kratěna, Kadlec), 48. Hrňa (Kadlec, Lev), 55. Hrňa (Přikryl), 58. Kracík (Kubalík, Indrák).

Úvodní sestavy:

HC Sparta Praha: Pöpperle (21. Taylor) - Eminger, Polášek, Čajkovský, Piskáček, Hrbas, Mikuš, Kalina - Přibyl, Hlinka (C), Dragoun - Forman, Pech, Kumstát (A) - Hamilton, Cingel, Sabolič - Hlaváč, Kudrna, Netík (A). Trenér: Josef Jandač.

HC Škoda Plzeň: Machovský - Kadlec, Jeřábek, Kudroč, Pulpán, Kubka, Sklenička, Moravčík - Hollweg, Preisinger, Hrňa - Kratěna, Lev, Johnson - Indrák, Kracík, Kubalík - Suchý, Přikryl, Poletín. Trenér: František Výborný.

Rozhodčí: Šír, Hejduk - Gebauer, Lederer.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek